|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Los Angeles Lakers vs. Boston Celtics |
| Lakers in 4 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Lakers in 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Lakers in 6 |
|
42% |
[ 6 ] |
| Lakers in 7 |
|
14% |
[ 2 ] |
| Celtics in 4 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Celtics in 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Celtics in 6 |
|
7% |
[ 1 ] |
| Celtics in 7 |
|
35% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 14 |
|
| Autor |
Zpráva |
Crowax Superstar

![Offline Offline]() Založen: 2.11.2008 Příspěvky: 1495 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 4:05 pm Předmět: |
|
|
| EML napsal: |
Wow, tak obranny basket som este nevidel. Napinavy koniec, G7, boj o kazdu sestku a loptu, pekne finale. Aj ked som si myslel, ze nefandim nikomu, tak nakoniec som bol celkom sklamany, pretoze Lakers hrali hovno. Za cely zapas si to zasluzili viac Celtics ..
Kobe sucked. V prvom polcase im to vazne cele prehral. Ak by nezabral v druhom polcase Gasol a Artest im neziskal tolko lopt, tak sa v sucasnosti na IB raduje KG a nie Drago :P
Kobeho MVP titul ma neprekvapil. Gasol bol platnejsi v tomto zapase, ale nad Kobem som krutil hlavu cele PO, co vsetko ten hrac dokaze trafit. Ktovie ako to dopadlo keby takeho Gasola mali Cavaliers .. hmm. |
Stejne, Cleveland by vypadl v semifinale konference s Bostonem.. Znovu pripominam, ze ten tym nevyhral 60+ zapasu jen diky tomu, ze Lebron James je jednim z nejlepsich hracu planety.. V takovem pripade by 60+ vyhrali i Nuggets s Melem, Heat s Wadem nebo Raptors s Boshem..
Tym Cavaliers byl poskladan natolik dobre, ze pokud by byl v takove mentalni pohode a zdravi, jako byl loni pred serii s Orlandem, tak se ted mozna bavime o jinem sampionovi NBA.. Zel bohu tam byly urcite faktory, ktere to muzstvo od zakladu rozvratily - Jamesovi mizerne vykony a jeho Who Cares attitude, kterou nakazil cele muzstvo, zraneni Varejaa, Delonteho psychicke problemy a v neposledni rade Mike Brown, ktery misto toho, aby vyuzil podle me nejtalentovanejsi roster ligy takovym zpusobem, aby Doc Rivers musel reagovat na jeho strategii, neudelal nic, nez ze panikaril a delal ukvapena rozhodnuti (to ani nemluvim o tom, ze z Jamisona udelal spot-up shootera i pres to,ze Tawn patri k tomu nejlepsimu,co se zakoncovani pod kosem tyce, pick n' roll ofenziva mu ocividne nic nerikala, stejne tak clony pro nejlepsi trojkarsky tym v lize ne..)
Suma Sumarum - v tom tymu mohl vedle Jamese klidne nastupovat Gasol nebo i sam Scottie Pipen, ktereho tak marne James uz nekolik let hleda, a Cavs by proste pres Boston s dobre nacasovanou formou nepostoupili s podobnym pristupem a problemy vyse zminenymi..
Gogola: Come On now - myslel jsem, ze uz jsme si to vyrikali a s temi svymi jednoradkovymi provokacemi, ktere jeste ke vsemu nemaji pointu a jsou mylne, jsi uz prestal.. Vidno jsem se mylil.. _________________
Lebron James: I don't want to go ring-chasing. I want to stay with the Cavs and build a champion. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EML Hall of Famer

![Offline Offline]() Založen: 7.1.2006 Příspěvky: 4716
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 5:54 pm Předmět: |
|
|
A este som zabudol! Moment od the game, Ron Artest vo svojej dakovnej reci najvacsi priestor venoval svojmu psychiatrovi ;DD _________________
| Gogola napsal: |
| Where "YOU WILL NEVER BEAT SPURS" HAPPENS |
Bitch. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
the.answer.3 Hall of Famer

![Offline Offline]() Založen: 17.4.2006 Příspěvky: 5100 Bydliště: Ostrawa City
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 10:46 pm Předmět: |
|
|
| EML napsal: |
| A este som zabudol! Moment od the game, Ron Artest vo svojej dakovnej reci najvacsi priestor venoval svojmu psychiatrovi ;DD |
to jsem se normalne smal....byl dobre sjetej v tom rozhovoru _________________
"Když je někdo nejlepší, tak přece nikam neodchází. To ostatní přicházejí za ním." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gogola Superstar

![Offline Offline]() Založen: 23.2.2007 Příspěvky: 2092 Bydliště: Veľký Diel
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 10:51 pm Předmět: |
|
|
jedno pozitivum toho finale ... fakt ta tlacovka ma pobavila ... najviac sa mi pacilo, ked mu doniesli sampanske a sa zachoval triezvo a povedal nieco ako "David would not like this" a odlozil pod stol ... _________________ Where "BEAT LA" GONNA HAPPEN |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
B.Wall Superstar

![Offline Offline]() Založen: 25.7.2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: prague
|
Zaslal: so červen 19, 2010 5:57 pm Předmět: |
|
|
Tragicke playoff bylo zakoncene prekrasnou finalovou serii. Kdo sledoval, urcite neprohloupil, zvlaste pokud ma rad bojovny basketbal. Vse vyvrcholilo extremne dramatickou a tvrdou/obranou game 7. Jeste k tomu lakers ziskali titul a kobe bez diskuze zcela zaslouzene mvp, takze co vic si mohu prat? Finale boston-lakers pro me byla druha nejlepsi volba po lakers-cavs, takze tady jsem spokojen. Finale urcite me predstavy jeste nekolikanasobne prekonalo.
V prvnim polocase se hodne trapil kobe ale i gasol a mnozi dalsi. Nastesti lakers hrali bojovne a doskakovali si minute strely a navic artest hral velmi dobre (jak v utoku, tak i v obrane, kde tesne branil a ziskaval mice) a beru ho zde jako klicovy faktor tohoto zapasu. Kobe se sice 3/4 zapasu protrapil v utoku, ale v obrane to uz bylo naprosto neco jineho, tam hral s intenzitou jakou jsem ani u nej dlouho nevidel. Co se tyce ofensive endu- tam se nastesti zlepsil v posledni ctvrtine, tim myslim hlavne trefovane sestky. Zkratka kobe chtel az moc vyhrat ten titul a proto se obcas az moc nutil. Na jeho obranu nutno rict, ze spousta hracu mu zrovna moc nepomahala.
Boston hral pomerne vyrovnane az na allena, ktery byl naprosto tragicky. Zajimalo by me jestli za temi jeho anti-vykony nestoji nejaky psychicky blok, protoze jinak si jeho vykony v tomto finale nedokazu vysvetlit. Rozhodne bylo videt i na sheedovi, ze se snazi, coz je take plus.
Rozhodne lakers si tento zapas ziskali bojovnosti, doskoky a take trosku mensim zkratem bostonu ve ctvrte ctvrtine. Samozrejme jsem mel cely zapas nervy, jake jsem pri basketbalu uz dlouho nemel, ale o to vetsi byla moje radost po konci zapasu. Uzil jsem si take klasickou ceremonii, kde se ukazal magic i russell.
Ted lakers musi sehnat nejakou posilu (nejlepe nejakeho PG startera a rozhodne nejake 2 hrace na lavicku) a udrzet jacksona aby si mohli dojit pro dalsi three peat
Jen tak mimochodem k tomu mvp finale: I kdyby se udelovalo jen za finale, tak neni sporu o tom, ze ho ma dostat kobe. Sice je hezke, ze gasol ma lepsi cisla uzitecnosti, ale kdo videl zapasy, tak vi, ze skutecnost je zcela jina a videl, kdo byl skutecny tahoun a leader tymu. Kobe hral skvele v obrane, vedl v ziscich, mel 8doskoku na zapas, skoro 30bodu na zapas proti perfektni obrane bostonu a hral presne jak by mvp hrat mel. Samozrejme bez gasola by lakers titul nevyhrali, az na jeden zapas predvadel skvele vykony, zastoupil v doskocich a blocich bynuma a nemam proti nemu vyhrad. Ale mvp zkratka je jen jeden a ten jeden jest kobe. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
invisible Kid

![Offline Offline]() Založen: 23.4.2010 Příspěvky: 10
|
Zaslal: ne červen 20, 2010 6:51 am Předmět: |
|
|
Naprosto souhlasím s B.Wall a možná bych jen dodal že Bostonu opravdu citelně chyběl Perkins, protože ani Sheed ani Davis nedokázali uřvaného Gasola zastavit, což také vidím jako jeden z faktorů prohry Bostonu.Přestože fandím Lakers bylo mi Bostonu trochu líto, myslím že před začátkem Playoff ¨
nikdo nevěřil, že se Boston dostane tak daleko, ale vyhrát může jen jeden...
Nevím jaký je váš názor, ale já považuju gasola za jednoho z nejlepších podkošových hráčů, ale velmi mi vadí že je uřvaný- připomíná mi to ženský tenis a to myslím do NBA nepatří .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|